În sprijinul transplantului

Scopul principal al Asociației Romtransplant este ameliorarea asistentei medicale a pacientilor cu diverse insuficiente organice, transplantabili în România, pe baza extinderii şi aprofundării formelor de cooperare între specialiştii implicaţi în acest domeniu. În centrul activității Asociaţiei se situează pacientul cu aceste afecțiuni.

Ultimele evenimente

 

Congresul Romtransplant, ediția 11

În perioada 23-26 septembrie 2020, s-a desfăşurat cea de-a 11-a ediţie a Congresului Național al Asociației Romtransplant, online pe platforma ZOOM. Desfășurarea acestuia a avut și o dimensiune jubiliară marcând câteva evenimente extrem de importante pentru domeniul medicinei românești, precum: împlinirea a 40 de ani de la primul transplant de rinichi din România și 20 de la primul transplant de rinichi realizat la Iași, împlinirea a 20 de ani de la primul transplant de ficat în țara noastră și tot 20 de la primul transplant cardiac.

Noutăți

 

Webinarii: ILTS Insights

Webinarii: ILTS Insights

Seria de webinarii „Lecturi de ultimă generație” a Societății Internaționale de Transplant hepatic va prezenta evoluția transplantului hepatic. Ideea este de a surprinde ideile și experiențele experților în domeniul transplantului hepatic și de a le împărtăși cu comunitatea LT. Webinariile oferă cele mai actualizate cunoștințe în ceea ce privește progresele transplantului hepatic și vor prezenta, de asemenea, experiențele anterioare ale giganților din domeniul transplantului hepatic pentru a învăța din călătoriile lor interesante.

Al şaselea webinar „Complex Liver Cases”

Al şaselea webinar „Complex Liver Cases”

Dragi colegi, ILTS vă invită la cel de al şaselea webinar "Complex Liver Cases" organizat de Vanguard Committee. Topic: Complex Liver Cases 6Data: December 2, 2020 Ora de începere:5:00 PST (US Pacific Standard Time)7:00 CST (US Central Standard Time)14:00 CET (Central...

Iniţiative ILTS

Iniţiative ILTS

Pe măsură ce ne apropiem de iarnă în emisfera nordică și de vară în emisfera sudică, ne îndreptăm probabil către câteva luni foarte provocatoare. COVID-19 ne-a schimbat viața. A creat o presiune extraordinară asupra familiilor, comunităților, sistemelor de sănătate și...

Din 1997, în sprijinul transplantului

ani

transplanturi

manifestări științifice

Contact

Utilizați datele de contact de mai jos sau formularul de contact pentru a intra în legătură cu noi.

Centrul de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic “Dan Setlacec” Șos. Fundeni nr. 258, sector 2, 022328 București

Telefon: +40 21 318 04 17