Al şaselea webinar „Complex Liver Cases”

Al şaselea webinar „Complex Liver Cases”

Dragi colegi, ILTS vă invită la cel de al şaselea webinar "Complex Liver Cases" organizat de Vanguard Committee. Topic: Complex Liver Cases 6Data: December 2, 2020 Ora de începere:5:00 PST (US Pacific Standard Time)7:00 CST (US Central Standard Time)14:00 CET (Central...

citește mai mult
Iniţiative ILTS

Iniţiative ILTS

Pe măsură ce ne apropiem de iarnă în emisfera nordică și de vară în emisfera sudică, ne îndreptăm probabil către câteva luni foarte provocatoare. COVID-19 ne-a schimbat...

citește mai mult
Examenul pentru Medicina de Transplant

Examenul pentru Medicina de Transplant

Următorul examen pentru medicina de transplant se va desfăşura în conexiune cu ESOT Congress 2021, care va avea loc la Milano, Italia, în perioada 29 August - 1 Septembrie 2021. Descărcaţi fişierul PDF ataşat.

Prof. dr. Vladimir Hotineanu (1950-2019) – In Memoriam

Prof. dr. Vladimir Hotineanu (1950-2019) – In Memoriam

A plecat prea devreme dintre noi una dintre cele mai mari personalitati pe care le-a avut vreodata Republica Moldova. A fost, inainte de toate, un mare chirurg. Format la scola medicala moldoveneasca, Vladimir Hotineanu a parcurs toate treptele ierarhiei profesionale,...

Cel de-al XI-lea Congres al Asociației Romtransplant

Cel de-al XI-lea Congres al Asociației Romtransplant

UPDATE: Dragi colegi şi participanţi, Evoluţia situaţiei generale din ultimele zile și măsurile nou apărute privind restricţiile de circulaţie și organizarea de întâlniri publice ne obligă să amânăm perioada desfășurării celei de-a 11-a ediţii a Congresului Asociaţiei...