În sprijinul transplantului

Scopul principal al Asociației Romtransplant este ameliorarea asistentei medicale a pacientilor cu diverse insuficiente organice, transplantabili în România, pe baza extinderii şi aprofundării formelor de cooperare între specialiştii implicaţi în acest domeniu. În centrul activității Asociaţiei se situează pacientul cu aceste afecțiuni.

Mulţumim tuturor participanţilor şi partenerilor
Congresului ROMTRANSPLANT, ediţia 2022!

Vă aşteptăm la ediţia 2023!

Ultimele evenimente

Congresul Romtransplant, ediția 12

A XII-a ediție a Congresului ROMTRANSPLANT, cea mai mare manifestare științifică dedicată experților din domeniul transplantului din România, a avut loc în perioada 15 – 16 septembrie 2022, la Iași și în format online.

Programul științific a cuprins subiecte cheie în managementul transplantului de organe, reunind experţi renumiţi atât din țară, cât și din străinătate, din țări precum: Germania, Italia, Marea Britanie, Republica Moldova, Norvegia și SUA au fost susținte peste 110 de lucrări în domeniul tranplantului hepatic, renal, pulmonar şi a transplantului medular, cardiac cât și din specialități conexe. Cei peste 550 de participanți care s-au înscris au avut ocazia de a-și dezvolta cunoștințele profesionale în cadrul evenimentului prin accesul la cele mai recente studii.

Noutăți

 

Congresul ESOT 2023

Congresul ESOT 2023

Top five reasons to attend ESOT in 2023! Networking opportunities – meet in “real-life” the experts, your mentors in organ transplantation! Become more experienced – find out new tips! Share your research and get the chance to be selected for presenting it to the...

Din 1997, în sprijinul transplantului

ani

transplanturi

manifestări științifice

Contact

Utilizați datele de contact de mai jos sau formularul de contact pentru a intra în legătură cu noi.

Centrul de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic “Dan Setlacec” Șos. Fundeni nr. 258, sector 2, 022328 București

Telefon: