Mesaj de bun venit

Dragi colegi și stimați invitați,

Avem marea plăcere de a vă ura bun venit la Congresul Romtransplant din acest an, organizat cu tema edificatoare: „Progrese în transplantul de organe din România: Consolidarea sustenabilității și promovarea inovațiilor.”

De la adunarea noastră inaugurală din 1998 din Cluj, ne-am reunit la fiecare doi ani pentru a cultiva spiritul de colaborare, inovare și excelență din domeniul transplantului. Fiecare Congres ROMTRANSPLANT are rolul de împărtășire a cercetării deschizătoare de drumuri și de accentuare a practicilor clinice cu contribuție profundă la progresul medicinei transplantului.

Suntem foarte bucuroși să ne reunim în toamna acestui an să continuăm această tradiție, să oferim o platformă prin care experții de frunte, oamenii de știință în curs de formare și profesioniștii dedicați din toată lumea să poată face schimb de cunoștințe și forma legături relevante.

În acest an atingem un jalon semnificativ în domeniul transplantului de organe din România — sărbătorind mai mult de două decenii de progrese și de dedicare continuă salvării de vieți, cât și faptul că în acest an Congresul Romtransplant va fi urmat imediat de Congresul DCD organizat de către ESOT. Organizarea în România a acestui eveniment important reprezintă o realizare de excepție pentru noi. Acest eveniment prezintă ocazia excepțională de a învăța direct de la experții cei mai mari și de a implementa practicile inovatoare dezbătute în timpul congresului. Parteneriatul dintre Romtransplant și ESOT este fundamental în sensul depunerii tuturor eforturilor pentru atingerea obiectivelor comune și a continua dezvoltarea misiunii noastre în anii următori.

Pe durata congresului, vă invităm la implicare profundă, la împărtășirea generoasă a cunoștințelor și la formarea unor parteneriate de durată. Împreună, putem continua să forțăm limitele posibilului în transplantul de organe, să îmbunătățim rezultatele și calitatea vieții pentru pacienții din toată România și dincolo de hotarele ei.

Să facem din acest congres o experiență memorabilă și transformatoare!

 

Cu stimă,

Prof. Dr. Horațiu Moldovan

Președinte Congres Romtransplant 2024

Președinte Asociația Romtransplant

Prof. Dr. Irinel Popescu

Președinte de Onoare Asociația Romtransplant

 

 

Informații utile despre Congresul Romtransplant 2024

Website: www.romtransplantcongres.ro

Deadline pre-înscriere până la: 10.08.2024

Deadline înscriere rezumate: 01.08.2024

Pentru mai multe informații despre înregistrare și rezumate vă rugăm să accesați website-ul Congresului.