UPDATE:

Dragi colegi şi participanţi,

Evoluţia situaţiei generale din ultimele zile și măsurile nou apărute privind restricţiile de circulaţie și organizarea de întâlniri publice ne obligă să amânăm perioada desfășurării celei de-a 11-a ediţii a Congresului Asociaţiei ROMTRANSPLANT, programată iniţial pe 18-20 martie 2020, pentru 23-26 septembrie 2020, online pe ZOOM, iar pe data de 22, începând cu ora 11:00 va avea loc o conferință de presă.

Vă asigurăm, pe această cale, că punem pe primul plan siguranţa şi sănătatea participanţilor și partenerilor noștri și ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această amânare și vă mulţumim pentru înţelegere.

Dacă aveţi nevoie de orice alte informaţii suplimentare din partea noastră vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.

Aflaţi mai multe despre Congres!

———————————————-

Postarea iniţială

Dragi colegi, ne face o deosebită plăcere să vă invităm în perioada 18-21 martie 2020 în inima Moldovei la Iași cu ocazia celui de al XI-lea Congres al Asociației Romtransplant

Ca de fiecare dată, în program vor fi cuprinse toate centrele și tipurile de transplant ce se efectuează în România, și împreună cu oaspeți de seamă din centre europene de elită, vor fi expuse noutățile ultimilor doi ani.

Vă mulțumim pentru atenția cu care ne onorați de fiecare dată, și va așteptăm cu drag și de această dată, înconjurați de cele șapte coline ce străjuiesc Cetatea Iașului.

Președinte Romtransplant Prof. Dr. Cristian Lupașcu
Secretar general Romtransplant
SL. Dr. Bogdan Dorobanțu